De praktijk

De praktijk ligt aan de Mariaplaats in Utrecht centrum (vlakbij de Domtoren). Vanaf het station kunt u binnen 5 a 10 minuten lopend de praktijk bereiken. Parkeren kunt u in de Springweg parkeergarage (helaas zeer aan de prijs) op ongeveer 150 m afstand van de praktijk).

Als u liever op afstand wilt werken dan kunnen wij de sessies ook via beeldbellen doen (ik werk met MDO caresharing: veilige omgeving).

Mijn naam is Heinz Freese en ik woon sinds 1997 in Nederland. Ik ben Psycholoog voor Klinische Psychologie, gecertificeerd EMDR-therapeut, Hypnotherapeut voor klassieke hypnotherapie, Integratieve Counselor en Counselor/Coach (NOBCO erkend). Ik heb 3 jaar in een psychologenpraktijk (GGZ en A&O) in Amsterdam gewerkt waar ik psychologische onderzoeken en behandelingen heb uitgevoerd. Verder heb ik ongeveer 30 jaar werkervaring bij verschillende bedrijven en instellingen (uitvoerend, project-, account-, team-, en unitmanagement).

En ik ben in opleiding tot Integratieve Therapeut en Hypnotherapeut (in het vijfde jaar) aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Hier leer ik de allernieuwste methoden van de behandelkunde om met steeds complexere aspecten van het menszijn te kunnen werken.

U kunt binnen ongeveer 2 weken na uw contactopname voor een intakegesprek terecht zodat u weet waar u aan toe bent en of het aanbod aansluit bij wat u wilt en nodig heeft. Wanneer ik niet de juiste persoon ben of niet de juiste deskundigheid heb dan denk ik graag mee over doorverwijzing naar een geschikte therapeut.

Kosten voor particulieren: EUR 100,00 voor een sessie van ongeveer 1 uur en 15 minuten.

Bij counseling en therapie betaalt u geen BTW en u kunt wellicht (afhankelijk van uw zorgverzekeraar en uw verzekeringspakket) een deel van de kosten via de aanvullende verzekering terug krijgen. Hiervoor moet u zelf contact opnemen met u zorgverzekeraar om dit verder in kaart te brengen.

AGB-code van de praktijk: 9006 6910; AGB-code Heinz Freese: 9010 7836

Coaching is wel BTW plichtig en uw zorgverzekeraar vergoedt helaas niets.

Kosten voor werkgevers: voor werkgevers hanteer ik een hoger tarief en moet BTW in rekening gebracht worden.

%d bloggers liken dit: